57. | In which language did 'Dr. Masti Venkatesh Iyengar' write? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
58. | 'A Secular Agenda' is a book written by |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
59. | The first history book was written by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
60. | The author of controversial book 'Lajja' is a citizen of |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
61. | 'The Naked Face', a very popular book is written by |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
62. | Who is the writer of 'Swamy and Friends'? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
63. | Who is the author of the book 'My Experiments with Truth'? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
64. | The programme 'Gyan Vani' is broadcasted by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |