49. | Who is the author of book 'We Indians'? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
50. | Who directed the famous TV Serial 'Tandoori Nights'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
51. | The creator of 'Sherlock Holmes' was |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
52. | 'Sports Channel' a monthly video magazine has been launched by |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
53. | 'The General Happiness is the end of the state' who said this? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
54. | The famous character 'Pickwick' was created by |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
55. | Who said 'Man is a political animal'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
56. | The book named 'Three Decades in Parliament' is a collection of the speeches of |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |