| 89. | Who has written the book 'My Frozen Turbulence in Kashmir'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 90. | Who wrote the line: ' A thing of beauty is a joy forever'? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 91. | Which of the following books has been written by Vikram Seth? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 92. | The lead character in the film 'The Bandit Queen' has been played by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 93. | Who is the author of the book 'Forbidden Verses'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 94. | Which of the following is NOT written by Munshi Premchand? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 95. | Who is the author of the book 'Nineteen Eighty Four'? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 96. | Who wrote the famous book - 'We the people'? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
