41. | 'Gita Govinda' is written by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
42. | Who said "I therefore, want freedom immediately, this very night, before dawn, if it can be had"? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
43. | Who is the author of famous book 'The Judgement'? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
44. | The famous book 'Anna Karenina' written by ? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
45. | 'Neela Chand' which won the Vyas Samman for 1992 is written by |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
46. | Which of the film is directed by Mr. Buddhadeb Gupta? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
47. | Who is the author of the book - 'Preparing for the Twenty - First Century'? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
48. | 'India of our Dreams' is a book written by |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |