81. | George Bernard Shaw, the great dramatist, was |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
82. | Which of the book was written by Graham Greene? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
83. | Who wrote 'War and Peace'? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
84. | The popular TV serial 'Neem ka Ped' was written by |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
85. | Who is the father of English Poetry? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
86. | 'A Voice for Freedom' is a book written by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
87. | In India the first television programme was broadcasted in |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
88. | The book 'To Live or Not Live' was written by |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |