| 17. | Who is the author of 'Tom Sawyer'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | The controversial documentary 'Hell's Angel' broadcasted by Channel 4 on Independent British Television Station is based on who among the following? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | Who directed the film 'Little Buddha'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | The book 'Gulliver's Travels' was written by |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | Who is the author of the book 'Naked Triangle'? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | 'Maya Memsaab' is a film directed by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | Who has written the famous book 'Mankind and Mother Earth'? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | 'Man without society is either a beast or a God'. Who said this? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
