| 33. | The headquarters of International Atomic Energy Agency is located in |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. | Which of the following is Human Rights Organisation? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | Which of the following pairs of country and the purpose for which U.N. Peace Keeping Force is maintained is correctly is correctly matched? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Which of the following international organisations has started the scheme 'Partnership for Peace' for a group of nations? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | The International Court of Justice is located at |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | Vietnam joined the U.N.O in the year |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | The Economic and Social Commission for Asia and Pacific (ESCAP) is located at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | Which of the following countries is not a member of G-15? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
