| 1. | The United Nations is considered as a universal organisation. Which organ of rhe united nations fully represents the fact? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | Which organ of the United Nations has ceased to be operational? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | United Nations adapted a Charter of Economic Rights in the year |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | India was elected as a President of General Assembly of the United Nations in 1953. Who occupied this office on behalf of India? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. | The member countries of NAFTA are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. | Which organ of United Nations has ceased to be operational? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | SAARC was founded in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | The Indian Red Cross Society was established in the year |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
