| 65. | The office of the UN General Assembly is in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 66. | The Halifax summit was that of |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 67. | Amnesty International is an organisation associated with which of the following fields? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 68. | The United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) is located at which of the following places? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 69. | The year 1995 is the Golden Jubilee year of which of the following international organisations? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 70. | The Indian delegation to the first World Conference on Human Rights was led by |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 71. | Permanent Secretariat to coordinate the implementation of SAARC programme is located at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 72. | Which of the following is not a chief organ of the United Nations Organisations? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
