| 25. | The working language(s) of the UNESCO is/are |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | Headquarters of the World Health Organisation is located at |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | Amnesty International has its headquarters at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | Which of the following is not a member of G-15? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | When was SAARC founded? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | First Indian to make a speech in Hindi before the UN General Assembly is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | Which was the first country to withdraw from CENTO? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | The head quarters of the International Red Cross is situated in |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
