| 17. | The headquarters of International Labour Organisation is at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | Which of the following is a military alliance? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | The headquarters of UNHCR is located at |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | The SAARC movement was launched for |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | The headquarters of U.N. is located in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | INTERPOL means |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | G-7 includes |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | The number of principal organs of UNO is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
