| 41. | One thousand microns is equal to |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 42. | Sound travels with a different speed in media. In what order does the velocity of sound increase in these media? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 43. | Inside an aeroplane, flying at a high altitude, |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 44. | Of the following natural phenomena, tell which one known in Sanskrit as 'deer's thirst'? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 45. | Moment of inertia is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 46. | It takes much longer to cook food in the hills than in the plains, because |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 47. | Stars twinkle because |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 48. | Suitable impurities are added to a semiconductor depending on its use. This is done in order to |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
