| 65. | Out of the following pairs, choose the pair in which the physical quantities do not have identical dimension? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 66. | Let a thin capillary tube be replaced with another tube of insufficient length then, we find water |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 67. | Metals are good conductors of electricity because |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 68. | Planets do not twinkle because |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 69. | Pa(Pascal) is the unit for |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 70. | Stars appears to move from east to west because |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 71. | Light from the Sun reaches us in nearly |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 72. | Mirage is due to |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
