| 17. | One watt-hour is equivalent to |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | Isotopes of an element contain |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | Solar eclipse will take place when |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | ML2T-2 is the dimensional formula for |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | Stars which appear single to the naked eye but are double when seen through a telescope are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | Rainbow is due to |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | On a stationary sail boat, air is blown from a fan attached to the boat. The boat |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | Mach number is used in connection with the speed of |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
