| 25. | Supersonic plane fly with the speed |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | Light from the star, Alpha Centauri, which is nearest to the earth after the sun, reaches the earth in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | Optical fibre works on the |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | Mercury is commonly used as a thermometric fluid rather than water because |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | Out of the following pairs, which one does not have identical dimension? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | Light Emitting Diodes (LED) is used in fancy electronic devices such as toys emit |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | Radio telescopes are better than optical telescopes because |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | Of the four locations mentioned below the highest inside temperature will be attained in the pressure cooker operated with the pressure valve open |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
