| 57. | Find the maximum velocity for the overturn of a car moving on a circular track of radius 100 m. The co-efficient of friction between the road and tyre is 0.2 |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 58. | It is more difficult to walk on a sandy road than on a concrete road because |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 59. | Magnetism at the centre of a bar magnet is |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 60. | Sound waves in air are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 61. | out of the following, which is not emitted by radioactive substance? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 62. | Rectifiers are used to convert |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 63. | Pick out the scalar quantity |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 64. | If two bodies of different masses, initially at rest, are acted upon by the same force for the same time, then the both bodies acquire the same |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
