| 57. | When was the game Frisbee invented? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: The first Frisbees were pie tins from the Frisbie Pie Company in Connecticut. In the 1950s, the pie tins were changed to plastic plates. The name then became the Flying Saucer, but later changed to Frisbee. |
| 58. | When were bar code scanners invented? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: The scanner reads the bar code label on something at a supermarket, and translates it into a number which the computer reads. |
| 59. | What Karl Benz invented? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: Invented in 1885. |
| 60. | Who invented Bifocal Lens? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 61. | Ralph Samuelson was only 18 when he invented this sporting item in 1922. What was that? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: The new item was first used on Lake Pepin in Minnesota. |
| 62. | What invention was first installed at a Hartford, Connecticut bank in 1889? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: William Gray, inventor of the pay telephone, also invented the inflatable chest protector worn by baseball umpires and catchers. |
| 63. | What Henry Bessemer invented? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: Invented in 1856. |
| 64. | What Igor Sikorsky invented? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: Invented in 1939. |
