| 1. | Lala Lajpat Rai is the author of the book |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | 'Crime and Punishment' was written by |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | What is unique about the film 'Adi Shankaracharya'? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | Who wrote the book 'The Prince'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. | 'In Custody', an English novel is written by which one of the following? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. | Who is the author of 'India Wins Freedom'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | The author of the book 'Waiting for the Mahatma' is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | Which is not a correct combination? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: Midnight's Children is a 1981 book by Salman Rushdie about India's transition from British colonialism to independence. |
