| 1. | An aeroplane is flying horizontally with a velocity of 600 km/h and at a height of 1960 m. When it is vertically at a point A on the ground a bomb is released from it. The bomb strikes the ground at point B. The distance AB is |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | Rain is falling vertically downwards. To a man running east-wards, the rain will appear to be coming from |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | Intensity of sound has |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | Minimum number of unequal vectors which can give zero resultant are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. | It is easier to roll a barrel full of coal tar than to pull it because |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. | Mica is used in electrical appliances such as electric iron because mica is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | One nanometer is equal to |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | Planets are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
