| 33. | In which of the following dance forms 'Guru Kelucharan Mohapatra' is associated with? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: Guru Kelucharan Mohapatra (January 26, 1924 - April 7, 2004) was an Indian classical dancer, guru and proponent of Odissi dance, who is credited for the revival of the classical dance form in the 20th century. |
| 34. | Ben kingsley is associated with which of the following fields? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | Who is the Flying Sikh of India? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Greta Garbo is associated with |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | Samantha Fox is associated with |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | Professor Malcolm Adiseshaih had earned worldwide distinction in which of the fields? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | Ali Akbar plays which of the following musical instruments? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | Mr. Sham Lal has done commendable work in the field of? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
