| 1. | Who is known as 'Indian Bismarck'? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | The first Indian to swim across English channel was |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | Ms Kim Campbell is the first woman Prime Minister of |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | Michael Jackson is a distinguished person in the field of? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. | Which among the famous danseuses is not an exponent of the Odissi dance style? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. | Who headed the first scientific group to leave for Antarctica in 1982? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | The title of 'sparrow' given to |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | Who is known as 'Desert Fox'? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
