| 57. | In which field 'Aachan Maharaj' has distinguished himself? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 58. | Jamini Roy was a famous? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 59. | Which of the following fields A. Nageshwara Rao is associated with? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 60. | Ms. Bachendri Pal had undertaken a unique expedition for focusing attention on which of these? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 61. | Guru Gopi Krishna was a maestro of which of the following dance forma? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 62. | Amjad Ali Khan is associated with which of the following musical instruments? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 63. | Dr. Joon Lew of korea, the recipient of international Gandhi Award is known for his service in the? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 64. | Which of the following was Satyajit Ray associated with? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
