| 25. | Graham Green was associated with which of the fields? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | Hari Prasad Chaurasia is a renowned player of |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | Shovna Narayan is a reputed personality in which of the following fields? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | Sanjay Dutt, a noted film actor was held under |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | Who is the famous Sarod player? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | Who headed the committee on 'computerisation' in Indian Banks(1988)? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | Who among the following is not a dramatist? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | Bismillah Khan was associated with? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
