| 17. | Hitendra Desai was famous in the which field? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | Who is the creator of the Rock Garden in Chandigarh? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | Ms. Meera Sahib Fathima Beevi is distinguished as the first lady |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | Limba Ram is associated in which fields? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | Who is Tania Sachdev? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | Miss Universe 1994, Ms. Sushmita Sen hails from which of the following cities? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | Which of the following pairs of artists and their areas of specialization is not correct? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | Dr. V. Kurien is famous in the field of ? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
