| 33. | The islands of Seychelles are located in the |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. | The hot, dry wind on the east or leeward side of the Rocky mountains (North America) is called |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | The length of the day is determined in |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Within the transporting medium, transport can occur by |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | The islands with coral covered surfaces in Bay of Bengal are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | The languages used in China is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | The Ice age ended about ____ years ago. |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | The island state of Australia is |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
