| 65. | The humidity of the air depends upon |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 66. | The temperature increases rapidly after |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 67. | The iron and steel industries of which of the following countries are almost fully dependent on imported raw materials? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 68. | With the disintegration of USSR in end 1991, comprised of ____ Union Republics. |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 69. | Which of the following is tropical grassland? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 70. | The habitats valuable for commercially harvested species are called |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 71. | Without ____ the equator would be much hotter than it is while the poles would be much cooler. |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 72. | The landmass of which of the following continents is the least? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
