| 25. | The largest part of our hydrosphere is |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | The imaginary line on the earth's surface, which closely follows the 180 º meridian, is called the |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | The heavier silicates named as 'Sima' or silica + magnesium are most abundant in the |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | The highest mountains in Africa, which is not part of any mountains chain, is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | The layer of the earth, immediately below the crust, is called |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | The greatest variety of animal and plant species is fund in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | The highest sand dunes are found is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | The island of Sri Lanka formerly known as |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
