| 17. | The largest fresh water lake of Africa, area wise is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | The latitude 'AA' on the map represents the |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | The largest production of mica in Asia is from |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | The landforms that are created by massive earth movements due to plate tectonics are called |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | The largest continent in the world is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | The gulf that separates Finland and Sweden in Europe is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | The ground water that occurs when flow of the subterranean water is not confined by the presence of impermeable layers is called |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | The limit beyond which the stars suffer internal collapse is called the |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
