| 1. | The headquarters of the Commonwealth of Independent States (CIS), formed out of erstwhile USSR, is at |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | The knowledge about the topography of the ocean basins has been derived from |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | The land-sea distribution or the positions of the world's continents and major oceans influences |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | The import of crude oil and petroleum done from national oil companies of producer countries, which have a net exportable surplus of oil is by |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. | The hunting and gathering economy can support only |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. | The largest gulf in the world is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | The length of the tropical years (the time interval between successive occurrences of the spring equinox) is decreasing very slowly as a result of |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | The highest mountain peak of Oceania is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
