| 41. | Among the various allotropes of carbon, |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 42. | Galvanised iron sheets have a coating of |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 43. | When an iron nail gets rusted, iron oxide is formed |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 44. | The average salinity of sea water is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 45. | In which of the following activities silicon carbide is used? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 46. | The property of a substance to absorb moisture from the air on exposure is called |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 47. | The gases used in different types of welding would include |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 48. | The inert gas which is substituted for nitrogen in the air used by deep sea divers for breathing, is |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
