| 17. | Permanent hardness of water can be removed by adding |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | In fireworks, the green flame is produced because of |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | Diamond is an allotropic form of |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | The filament of an electric bulb is made of |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | The two elements that are frequently used for making transistors are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | Actinides are the elements with atomic numbers from |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | What is laughing gas? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | From which mineral is radium obtained? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
