| 25. | Which of the following are the ingredients of gun metal? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | Sodium metal is kept under |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | Which of the following is in liquid form at room temperature? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | Which of the following was to be discovered first in the chromospheres of the sun? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | Most soluble in water is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | The most important ore of aluminium is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: Bauxite is an aluminium ore and is the main source of aluminium. |
| 31. | Soda water contains |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | Permanent hardness of water may be removed by the addition of |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
