| 33. | Potassium nitrate is used in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. | Carbon, diamond and graphite are together called |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | Monazite is an ore of |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Non stick cooking utensils are coated with |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | The element common to all acids is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 38. | The chemical (ethyl mercaptan) added to the otherwise odourless LPG cooking gas for imparting a detectable smell to the gas is a compound of |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | Heavy water is |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | The group of metals Fe, Co, Ni may best called as |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
