| 41. | Which city is known as 'Electronic City of India'? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 42. | 'Bagh', a village in Gwalior is famous for |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 43. | The Indian Institute of Science is located at |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 44. | The Dr. Babasaheb Ambedkar Marathwada University is at which of the following places? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 45. | The headquarters of the National Power Training institute is located in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 46. | Bijapur is known for its |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 47. | Wadia Institute of Himalayan Geology is located at |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 48. | The famous Dilwara Temples are situated in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
