| 17. | National School of Mines is located in ? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 18. | Ajanta-Ellora caves are situated near |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 19. | Central Drug Research Institute is located at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 20. | Indian Cancer Research institute is located at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 21. | Badrinath is situated on the bank of river |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 22. | Where is the 'National Remote Sensing Agency' situated? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 23. | The Central Rice Research institute is located at |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 24. | Which is known as 'Garden City of India'? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
