| 33. | Where is the National Institute of Virology situated? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 34. | The 'Char Minar' is in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 35. | 'Vijay Stambha' is situated in |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 36. | Where is the headquarters of Oil and Natural Gas Commission? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 37. | Golden Temple is situated in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: Golden Temple is located in the holy city of Amritsar in the state of Punjab, India. |
| 38. | Siachen is a |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 39. | Which of the following place is famous for its gigantic rock-cut statue of Buddha? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 40. | Indian School of Mines is located in |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
