| 9. | 'Mandi House' is a |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 10. | Vikram Sarabhai Space Centre is located at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 11. | 'Tin Bhiga' lease by India to Bangladesh, was a part of |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 12. | The famous Meenakshi temple is located in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 13. | 'Kanchipuram' is in which of the following states? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 14. | Under Mother Teresa's guidance, the Missionaries of Charit built near Asansol, a lep er colony is called |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 15. | The 'Golconda Fort' is in which state? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 16. | Sun Temple is situated at? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
