| 25. | National Archives is located at? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | National Police Academy is located at |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | 'Kandla' is situated on the Gulf of Kachh is well known for which of the following? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | The world famous 'Khajuraho' sculptures are located in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: The Khajuraho Group of Monuments in Khajuraho, a town in the Indian state of Madhya Pradesh, located in Chhatarpur District, about 620 kilometres (385 mi) southeast of New Delhi, are one of the most popular tourist destinations in India. |
| 29. | National Institute of Aeronautical Engineering is located at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | National Institute of Nutrition is located in which of the following place? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | Central Arid Zone Research Institute is located in |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | The 'satellite freight city' is being developed near which of the following cities? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
