| 1. | Which city is called 'White City' of Rajasthan? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 2. | Where is Chitrakut situated? |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 3. | The world famous Ajanta caves are situated in |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 4. | Central Road Research Institute is in |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 5. | National Science Centre is located at |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 6. | Sanchi Stupa is located near |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 7. | The famous Rock Garden is located in which city? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 8. | The National Institute of Community Development is located at |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
