| 25. | Radioactivity is a phenomenon of the spontaneous emission of |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | Monocot root differs from dicot root in having |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | Night blindness is cause by lack of which vitamin? |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | Norepinephrine increases |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | Pigmentation of skin is due to |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | On which of the following plants did Gregor Mendal perform his classical experiment? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | Photosynthesis is a process |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | Osmosis is the flow of solution from higher concentration to a solution of lower concentration through a semi permeable membrane. What is incorrect in this statement? |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
