| 9. | One day you wake with a sore throat and a runny nose. Your doctor takes a swab from your throat, sends it to a lab, and telephones you the next day to say that antibiotic will not help you get better. Which of the following is the most likely reason for the doctor's statement? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 10. | Nymph is the name of young one of |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 11. | Oxygen in our blood is transported by a protein named |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 12. | Pulses are a good source of |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 13. | One of the following is most suitable for study of mutations |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 14. | Plants are killed in winter by frost |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 15. | Number of chromosomes in Down's syndrome is |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 16. | Rain water helps to increase the ____ to some extent. |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
