| 65. | Process of cell division can take place by |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 66. | Photo-oxidation is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 67. | Plants absorb most part of water needed by them through their |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 68. | One of the following is not a function of bones. |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 69. | Out of 900 reported species of living gymnosperms, conifers are represented by about 500 species, About 2,50,000 species of angiosperms (flowering plants) have also been reported in the world. The vast and dominant woodlands in Europe, Asia, North America and mountains such as Himalayas are wooded with |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 70. | Plants absorb dissolved nitrates from soil and convert them into |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 71. | Plants synthesis protein from |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 72. | Most fish do not sink in water because of the presence of
|
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
