| 57. | Plants that grow in saline water are called |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 58. | Other than spreading malaria, anopheles mosquitoes are also vectors of |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 59. | Primary phloem develops from |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 60. | Nucleus, the genetic material containing rounded body in each cell, was first discovered in 1831 by |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 61. | Photosynthesis takes place faster in |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 62. | Prokaryotic cells lack |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 63. | Plant development is influenced by |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 64. | Most highly intelligent mammals are |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
