41. | Data item characteristics that are important in data management include |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
42. | What is the language used by most of the DBMSs for helping their users to access data? |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
43. | After you _____ a record, many data management the environments require you to issue a command to save the changes you made. |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
44. | Each of data files has a _____ that describe the way the data is stored in the file. |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
45. | Primitive operations common to all record management systems include |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
46. | Which of the following is a database administrator's function? |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
47. | Which of the following is not a logical data-base structure? |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
48. | A report generator is used to |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |