17. | A large computer information system maintains many different computer files. Which amongst them is called a perpetual file? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
18. | Which command is used to remove a table from the database in SQL? |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
19. | Which of the following is not a relational database? |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
20. | A network schema |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
21. | When using a database management system, the first thing that you must do is to |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
22. | Which two files are used during operation of the DBMS? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
23. | In a _____ a parent record type can be linked to one or more "child" record types, but a child record type can have only one parent. |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
24. | Sophisticated report generators can |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |