33. | The files stored on a secondary stage device are composed of a hierarchy of data. What does a record in a file contain? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
34. | The relational model uses some unfamiliar terminology. A tuple is equivalent to a: |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
35. | If the record management system allows you to edit values before they are recorded on disk, you can |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
36. | In SQL, which command(s) is(are) used to enable/disable a database trigger? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
37. | The data dictionary tells the DBMS |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
38. | Sort/report generators |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
39. | Periodically adding, changing and deleting file records is called file |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
40. | In SQL, which command is used to make permanent changes made by statements issue since the beginning of a transaction? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |