9. | In SQL, which command(s) is(are) used to enable/disable all triggers on a table? |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
10. | Updating a database means |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
11. | The logical data structure with a one-to-many relationship is a : |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
12. | The highest level in the hierarchy of data organization is called |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
13. | In SQL, GRANT command is used to |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
14. | Which of the following is true of a network structure? |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
15. | A form defines |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
16. | A file produced by a spreadsheet |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |