25. | To have a file hold a list, it is necessary to |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
26. | The PROJECT command will create new table that has |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
27. | Which of the following hardware components is the most important to the operation of a database management system? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
28. | A database management system |
|||||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
29. | A top-to-bottom relationship among the items in a database is established by a |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
30. | What is the name given to the database management system which is able to handle full text data, image data, audio and video? |
|||||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
31. | An-owner-member set in the CODASYL specifications may have |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
32. | Which command is used to remove an index from the database in SQL? |
|||||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |