There are many questions available related to Dock and Harbors and you
can solve these MCQs easily by just clicking this section.
| 41. | If F is the fetch, the straight line distance of open water available in kilometres, the height of the wave in metres is
|
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 42. | At a place the shore line is along North West-South East. The wind is blowing from the north. The littoral drift will be along |
|||||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 43. | A low wall built out into the sea more or less perpendicular to the coast line, to resist the travel of sand and shingle along a beach, is called |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 44. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 45. | Pick up the correct statement from the following: |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 46. | Flow of air from one place to the other is caused due to |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 47. | The beach is built: |
|||||||
Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 48. | Buoys which support the cables to which vessels are attached are of |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
