There are many questions available related to Dock and Harbors and you
can solve these MCQs easily by just clicking this section.
| 25. | Cretans : |
|||||||
Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 26. | The important component of a sea port is |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 27. | Which one of the following statements is not relevant to hydrographic survey : |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 28. | The shore line survey includes : |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 29. | The smoothened surface of the front face of the guay walls, is known as fending which is made of |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 30. | A lead line or sounding line |
|||||||||
Answer: Option E Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 31. | Which one of the following land marks on the coast line must be depicted on hydrographic maps ? |
|||||||
Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
| 32. | Depth of borings for soil investigation, is generally kept below low water level |
|||||||
Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. |
